Aktiviteter

Stora Badberget

Stora badberget är en underbar plats med Saxarens fina solnedgång. Bad sker från klippor och det är djupt vatten på platsen.

Lilla Badberget

Lilla Badberget erbjuder bad från antingen brygga eller sandstrand. Badet är delvis grunt och lämpar sig väl för barn. Under sommaren erbjuds både simskola och seglarläger. Kolla med Turistbyrån i Linanäs Hamn för tider.

Kayak

Kajak och sup uthyrning.

I vår Kayakomat vid Glassboden kan du enkelt hyra kajaker och sup.

Öppnar inom kort.

Minigolf

Hos oss i Bolby kan du spela minigolf. Så klart finns det cafe med glass och läsk mm.

Du hittar oss på Bolbyvägen 2, du kan antingen promenera hit eller hyra en cykel. (ca 2 km kilometer från Hamnen) 

Ponnyridning

Hos oss i Bolby kan du rida på ponny om du vill, eller kanske bara komma och pyssla om våra snälla ponnys ett tag. Så klart finns det cafe med glass och läsk mm. Mer info kommer till sommaren.

Du hittar oss i Bolby by och du kan antingen promenera hit eller hyra en cykel. (ca 2 km från hamnen)

Ljusterö Padel

Välkomna till Ljusterö Padels padelbanorna på Laggarsviks IP.  Du bokar padelbanorna enkelt via MATCHi.se, eller appen MATCHi där du registrerar ett användarkonto och betalar. Banorna är öppna mellan klockan 06.00 – 23.00. Följ gärna Ljusterö Padel på Instagram ”ljusteropadel”.

Priser för att spela padel hittar du på Ljusterö Padels hemsida ljusteropadel.se. 

Racket ingår i banhyran och finns i ett skåp intill banorna. Anläggningskod tilldelas i ett bekräftelsemail genom MATCHi.

Du kan också köpa racket och bollar via Ljusterö Padels hemsida ljusteropadel.se.

Om du har frågor, kontakta David Eriksson 0736003750 eller via mejl ljusteropadel@gmail.com

Tennis

Alla tennisbanor är öppna

Våra tre tennisbanor är fortfarande spelbara och vi håller dom öppna i höst så länge vädret tillåter.

Ljusterö IS har två mycket bra grusbanor och en helt ny hardcourtbana vid idrottsplatsen i Laggarsvik.

Boka en tennisbana via MATCHi.se

Du bokar en tennisbana enkelt på nätet via MATCHi.se, där du registrerar ett användarkonto och betalar med kontokort. Från MATCHis websida söker du upp anläggningen för Ljusterö IS – Tennis (spar som favorit) och fyll i dina uppgifter där och om du är medlem eller inte. Sedan är det bara att komma och spela på sin bokade tid. Bokning kan också göras genom appen MATCHi som hämtas i App Store, förutsatt att man har registrerat sitt konto på MATCHi.se. Medlemsskap i Ljusterö IS ger rabatterade priser och det går också att betala genom MATCHi.

PRISER TENNISBANOR 2022

  • Strötid medlem                           120 kr/timme
  • Strötid icke medlem                   170 kr/timme
  • Klippkort medlem 10 timmar    900 kr
  • Säsongskort medlem                 1 600 kr

Återbetalning vid regn
Om du har bokat en tid och banan sen blir ospelbar på grund av regn eller dåligt väder mejla ljusterois@gmail.com eller skicka ett sms till Stefan Grahn, tennisansvarig 070-497 44 23 så får du kompensation med ett extra klipp på ditt konto. Spela heller inte på banorna om dom är blöta då blir dom förstörda.

Minitennis, Pingis, Innebandy och Street Basket
I ishockeyrinken finns sommartid en minitennisbana med ett nät utplacerat och där finns också juniorracketar och bollar för utlåning. Du kan stå och bolla med en kompis gratis det är ett bra hjälpmedel om du vill träna bollträff utan att förbruka en bokning. Är du själv kan du bolla mot ett plank som är monterat vid rinkens ena sida. Det finns också klubbor, bollar och mål för innebandy och en basketkorg ”Street Basket”. Racketar, bollar och klubbor för utlåning ligger i en låda i rinken och vi är mycket tacksamma om allt läggs tillbaka efter användning så att inte grejerna försvinner. Obs. ingen fotbollstennis över minitennisnätet.

Det finns också ett pingisbord som står strax utanför rinken. Där finns också rack och bollar för utlåning i fack på bordets sidor. Vänligen lägg tillbaka efter användning.

Tennisansvarig: Stefan Grahn tel 070-497 44 23 e-post ljusterois@gmail.com

Linas Galleri